Всі види УЗД для дітей та дорослих в одному місці: де якісно, швидко та «не за усі гроші» пройти ультразвукове дослідження у Вінниці

Центр ультразвукової діагностики «ЛЮКСПЛЮС» працює 7 днів на тиждень й за потреби, може провести пацієнту будь-який вид ультразвукового обстеження: починаючи з УЗД судин, суглобів, м’яких тканин, закінчуючи УЗД ока, серця, молочних залоз, щитоподібної залози та ін.

Чому найкраще віддати перевагу такому методу діагностики як УЗД?

Ультразвукова діагностика – дуже високоінформативний, безболісний і головне – абсолютно безпечний метод обстеження.

УЗД дозволяє виявити навіть мінімальні структурні зміни у внутрішніх органах, а також – запальні процеси, доброякісні новоутворення і навіть онкологічні процеси.

Рання діагностика патологій, а також можливість безпечно спостерігати за їхніми змінами в динаміці – це найбільш важливі переваги УЗД. Саме тому лікарі часто направляють своїх пацієнтів саме на ультразвукову діагностику.

З якими симптомами варто звернутись до лікаря УЗД?

Так як в Центрі ультразвукової діагностики «ЛЮКСПЛЮС» можна пройти практично всі види УЗД, перелік симптомів буде чималим.

Наприклад, якщо у Ви травмували ногу або руку або маєте скарги на біль та дискомфорт у кінцівках, - варто зробити УЗД суглобів або УЗД судин.

Якщо у жінки нерегулярні місячні, сильний біль при менструації, біль унизу живота, патологічні виділення з піхви, то необхідно обстежитись за допомогою гінекологічного УЗД.

Підвищений артеріальний тиск, шуми в серці, зміни в серці, які підтверджують результати ЕКГ, безпричинне підвищення температури тіла – треба терміново зробити ультразвукову діагностику серця.

На УЗД черевної порожнини людину можуть привести болі в животі, гіркота у роті, надмірне газоутворення, відчуття надмірного навантаження у шлунку після прийому їжі та навіть наявність такого діагнозу як «цукровий діабет».

Чи можна «призначати» УЗД самому собі?

Як вже було зазначено ультразвукові хвилі є абсолютно безпечними для людей. УЗД немає обмежень по віку, можна обстежувати як новонароджених, так і літніх людей.

При необхідності побачити динаміку впливу лікування на ту чи іншу патологію, ультразвукову діагностику можна проводити навіть по декілька разів протягом одного дня.

Також УЗД можна використовувати в один день з іншими методами обстежень, наприклад, МРТ чи КТ, адже ультразвукова діагностика не впливає на інші види досліджень та не змінює їх ефект.

Тому, якщо Ви захочете обстежити свій організм, то «призначити» самому собі уз-діагностику можна і навіть треба, адже такий скринінг може попередити серйозні захворювання. А лікарі-діагности «ЛЮКСПЛЮС» підкажуть та допоможуть обрати найбільш підходящий саме у Вашому випадку вид УЗД або навіть цілий комплекс обстежень.

Які види УЗД варто проходити щорічно в профілактичних цілях?

Вінничанам, які дбають про своє здоров’я і прагнуть попередити або вчасно виявити захворювання, а не лікувати їх ускладнення, варто один раз на рік проходити УЗД органів черевної порожнини, щитовидної залози та сечостатевої системи. А жінкам варто в цей список обстежень включити ще гінекологічне обстеження та УЗД молочних залоз.

Як підготуватись до того чи іншого виду УЗД? Яка вартість обстеження? Які комплексні обстеження можна пройти за один раз?

Відповіді на ці та інші запитання Ви можете отримати, зателефонувавши за телефонами:  0432 50 79 79, 067 92 20 963, 093 004 08 45.

Центр ультразвукової діагностики «ЛЮКСПЛЮС» знаходиться за адресою: м. Вінниця, вул. М.Амосова, буд.6.

Звертайтесь! Ми обов’язково попіклуємось про Ваше здоров’я.


Переглядів: 4958
Поширень: 2

Останні новини