Через Вінниччину до Одеси курсуватимуть додаткові потяги 

“Укрзалізниця” призначила додаткові потяги до Одеси. На своєму маршруті вони також зупинятимуться на Вінниччині. 

З 6 серпня призначили додатковий поїзд № 274/273 Чернівці — Одеса. 

– Тепер жителям Буковини буде ще зручніше дістатися до популярного чорноморського курорту, а одеситам — на захід країни, — зазначають в “Укрзалізниці”. — Важливо зазначити, що із цим поїздом відновлюється також залізничне сполучення Одеси із Заліщиками, яке було відсутнє понад 10 років. 

З Чернівців потяг з 15 серпня і до кінця літа курсуватиме через день по непарних числах. З Одеси він вирушатиме за схожим графіком: 8 та 10 серпня, а потім з 16 серпня по парних числах. 

З Чернівців він відправлятиметься о 17:05, а зворотно з Одеси — о 15:47. 

Крім того, на Вінниччині він зупинятиметься у Жмеринці та Вапнярці

Ще один “курортний” потяг до Одеси відправлятиметься з Києва. Він починає курсувати з 9 серпня. Цей поїзд №287/288 Київ – Одеса відправлятиметься через день по непарних числах до кінця літа. Важливо, що 21 серпня з технічних причин поїзд не курсуватиме. 

З Києва він вирушатиме о 00:55, а зворотно з Одеси – о 13:33. На своєму шляху потяг робитиме зупинки у Козятині, Жмеринці, Вінниці та Вапнярці. 

– Цей поїзд складатиметься виключно з вагонів класу RIC. Так називається міжнародний стандарт пасажирських вагонів, які призначені для руху як по вузьких (1435 мм), так і по широких (1520 мм) коліях, у кожному купе передбачено рукомийник. Місця в таких вагонах продаватимуться за принципом СВ: 2 пасажири на купе, — додають в “Укрзалізниці”. 


Теги: поїзд

Переглядів: 2056
Поширень: 1

Останні новини