Незабаром вінничани зможуть відстежувати рух громадського транспорту у смартфоні 

Восени вінничани зможуть відстежувати рух громадського транспорту у смартфоні. Мобільний додаток, який відслідковуватиме рух транспорту в режимі онлайн наразі тестується. 

Про це повідомляє видання “Місто над Бугом”.  

Окрім часу прибуття транспорту додаток показуватиме чи пристосований автобус чи тролейбус до перевезення людей з інвалідністю. Як розповіла «Місту над Бугом» Катерина Бабіна, директорка «Вінницкартсервіс», на трамваях, тролейбусах та муніципальних автобусах, будуть встановлені GPS- трекери, завдяки яким можна простежити, в якій точці вони знаходяться в певний час. Для зручності відстеження потрібного пасажиру маршруту, вся інформація подаватиметься в режими реального часу. 

«Наразі у нас взагалі є 50 фізично налаштованих табло на зупинках, через мобільний додаток можливо буде побачити графік на будь-якій з них. Заходимо у мобільний додаток, шукаємо себе, обираємо зупинку, яка є поряд, натискаємо на цю зупинку і бачимо коли буде і трамвай, і тролейбус, і автобус – все те, що візуалізується на табло. Сподіваємося, що завершимо проєкт найближчим часом, і тоді всі зобов’язання з впровадження інформаційних технологій в транспорті будуть виконані», - зазначила пані Катерина. 

Крім інформації про час прибуття транспорту, на інформаційних табло зображатиметься повідомлення про можливі затримки рейсу. Найближчим часом відображатиметься і час прибуття приватних маршрутних таксі, - розповіла директорка «Вінницякартсервіс». 

 
 



Переглядів: 2226
Поширень: 0

Останні новини