“БарRockКо”, - на Вінниччині відбудеться музичний фестиваль 

Після дворічної перерви на Вінниччині у місті Бар відбудеться музичний фестиваль “БарRockКо”. Організатори днями оголосили дату фестивалю - 4 вересня 2021 року. Минулоріч проведення фестивалю відмінили у зв’язку з карантинними обмеженнями.  

“Цьогоріч ти просто обов'язково маєш приїхати в Бар на подію! І ось тобі декілька причин: це буде ювілейний п'ятий фестиваль, вхід на територію буде безкоштовним, ми підібрали крутий лайн-ап з драйовими колективами (усі анонси будуть поступово з'являтись на цій сторінці)”, - зазначили організатори на сторінці у Фейсбук. 

Також на сторінці пропонують допомогти стати “БарRockКо” ще кращим. Це можна зробити, задонативши за ЦИМ посиланням (або за номером 4149 6293 8847 5600 чи QR-кодом на картинці).  

Довідка: 

Як зазначають на сайті подіїі, фестиваль БарРокКо – це власне місто Бар, де подія відбудеться вже вп’яте, якісна українська Рок-музика та хороша Компанія. Водночас фестиваль апелює до бароко як епохи в історії мистецтва, пропонуючи цікаві поєднання сучасного та класичного арту. 

Цьогорічна програма БарРокКо не обмежиться музикою, а й буде презентувати різні прояви візуального мистецтва. Для цього організатори обіцяють використати серед локацій фестивалю місцеві пам’ятки архітектури – залишки Барського замку XVІ століття та неоготичний костел святої Анни. 

Туристи та гості з інших міст зможуть приїхати на фестиваль завдяки чартерній програмі з Вінниці, заночувати у місцевих готелях або в наметовому містечку та похарчуватись на численних фуд-зонах. Дозвілля у перервах фестивальної програми буде максимально насичене знайомством з історією міста та екологічними активностями. 


Теги: фестивалі

Переглядів: 2769
Поширень: 0

Останні новини