У Тульчинському районі затримали чоловіка, якого підозрюють у розбещені малолітніх 

У Тульчинському районі поліцейські затримали чоловіка за підозрою у розбещенні малолітніх дітей. Один з хлопчиків зняв відео і розповів про все матері. 

У Відділі комунікації поліції Вінницької області повідомили, що 59-річного зловмисника затримали вчора, 11 липня, за місцем його проживання та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Йому загрожує до 8 років позбавлення волі. 

– До поліції надійшло повідомлення від 45-річної мешканки Тульчинського району про розбещення її малолітнього сина місцевим жителем, йдеться у повідомленні. Поліцейські провели першочергові слідчі дії та затримали підозрюваного. З його будинку вилучено мобільні телефони, флеш накопичувачі, дитячий одяг та інші речові докази. 

– За попередньо інформацією слідства, зловмисник запросив до свого будинку двох хлопчиків віком 11 та 12 років та вчинив відносно них розпусні дії сексуального характеру. Старший з них зняв дії підозрюваного на телефон та розповів про те, що сталося, матері, – повідомили у поліції. 

Відомо, що зловмисник затриманий у процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 156 (розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до восьми років. 

Також до суду скеровано матеріали щодо обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. 


Теги: кримінал

Переглядів: 2047
Поширень: 0

Останні новини