Унікальні привілеї для держателів преміальних карток Mastercard: ПЛР-тест

Сьогодні весь світ сконцентрував зусилля на боротьбі з коронавірусом – COVID-19. Платіжна система Mastercard теж не залишилася осторонь, пропонуючи своїм клієнтам ексклюзивні послуги. Деякі з них спрямовані на протистояння коронавірусу, тоді як інші – допомагають людям не забувати про свої захоплення і хобі. Зокрема, для любителів подорожувати передбачена послуга, що дозволяє пройти тестування на пільгових умовах. Якщо вас зацікавила можливість оперативно пройти ПЛР-тест, аеропорт Бориспіль – це місце, де власники преміальних карт Мастеркард можуть розраховувати на оперативне тестування

Ця послуга доступна як перед вильотом в іншу країну, так і після прильоту в Україну. Скористатися такою ексклюзивною можливістю безкоштовно можуть тільки власники преміум-карток, випущених українськими банками. При цьому дана послуга має бути підключена банком-емітентом. Дізнатися більш детальну інформацію ви зможете, звернувшись на гарячу лінію свого банку.

Як скористатися послугою ПЛР-тестування

Якщо ви хочете пройти тест у день вильоту, вам треба прийти на третій поверх терміналу D і підійти до стійки № 48 Fast Line. Повідомте співробітнику аеропорту, що хочете пройти тестування, а потім надайте йому посадковий квиток і свою преміальну картку Mastercard. Після цього ви зможете здати тест, згодом отримавши результат.

Одразу після прильоту в Україну ви теж можете пройти тестування. Для цього потрібно звернутися до стійки тестування після проходження паспортного контролю. Надайте співробітнику аеропорту преміальну картку Мастеркард, після пройдіть тест і чекайте на результат.

Пройти тестування можна і за деякий час до вашого рейсу. Для проходження тесту вам потрібно буде приїхати в аеропорт заздалегідь. За 10 хвилин до приїзду зателефонуйте за номером (050) 415-09-09, повідомивши співробітнику аеропорту про бажання пройти тестування. Він зустріне вас, перевірить наявність преміальної картки та посадковий квиток, після чого ви зможете здати тест.

Особливості ПЛР-тестування

Якщо ви збираєтеся скористатися цією послугою, зверніть увагу на наступне:

тестування на COVID-19 — це мазок з носоглотки, загалом процедура займає не довше 15 хвилин; у деяких випадках вам буде потрібно встановити додаток "Дій вдома" з метою контролю самоізоляції; результат буде відправлений на вашу електронну пошту протягом 4-6 годин із моменту тестування.

Якщо у вас виникнуть додаткові питання щодо цієї послуги, звертайтеся за консультацією до співробітників вашого банку, на гарячу лінію Мастеркард. Ви також можете зателефонувати за номером (050) 415-09-09, щоб дізнатися детальну інформацію про послугу у співробітника сервісу Fast Line в міжнародному аеропорту Бориспіль.


Переглядів: 1508
Поширень: 0

Останні новини