Книги Данила Яневського з автографом автора

Сучасна українська література динамічно розвивається. Літературний простір рясніє яскравими іменами, які завойовують увагу читачів в Україні та за її межами. Одним із таких українських письменників є Данило Яневський.

Автор пише книги та монографії, присвячені багатій та захопливій українській історії. У своїх матеріалах Яневський висвітлює лише факти без жодного суб'єктивізму.

Книга «Проект «Україна». Архітектори, виконроби, робітники. Тексти»

Ця книга Данила Яневського є продовженням історичного тритомника «Проект «Україна»: Архітектори, виконроби, робітники». На її сторінках – оригінальні масонські тексти з різних країн світу, а саме з Італії, США, Польщі, Великої Британії, Ізраїля, Туреччини, Угорщини, України, Франції. У цій книзі детально обґрунтовано, чому така держава як США від початку свого створення свідомо побудована на масонських нормах та правилах. У книзі читач познайомиться з унікальними для україномовного середовища текстами, які були написані у різні роки членами масонських угруповань.

Книга «Грушевський, Скоропадський, Петлюра»

Книга Данила Яневського «Грушевський, Скоропадський, Петлюра» формує у читача цілісне уявлення про національні протодержавні утворення у 1917-1920 роках на теренах нинішньої України. Автор у своєму дослідженні розкриває таємниці визвольних змагань. Зокрема, у книзі Яневського йдеться про те, якою українська земля постала перед очима гетьмана Павла Скоропадського, хто стояв позаду Симона Петлюри за його активної діяльності, хто насправді сформував Директорію та як вона була організована. Матеріали будуть корисними не тільки працівникам ЗМІ, політикам, історикам чи політологам, книга з легкістю захопить увагу тих, хто хоче дізнатися історичну правду про українську революцію у першій половині XX століття.

Де купити книги Данила Яневського

Книги Данила Яневського можна придбати в онлайн-магазині shop.skrypin.ua. Їхня вартість:

Грушевський, Скоропадський, Петлюра» – 1 000 гривень; Проект «Україна». Архітектори, виконроби, робітники. Тексти» – 1 500 гривень.

На сайті shop.skrypin.ua ви можете придбати книги з персональним автографом письменника. Для цього під час замовлення напишіть у коментарях потрібне для підпису ім’я. Обидві праці будуть відмінним доповненням бібліотеки чи гарним подарунком.

Купівля книг Данила Яневського в онлайн-магазині shop.skrypin.ua – це не лише додаткова винагорода для автора, а й донат на розвиток незалежного українського медіапроєкту skrypin.ua.


Переглядів: 8747
Поширень: 0

Останні новини