Вінницькі поліцейські розшукують водія мікроавтобуса, який травмував двох людей 

Учора близько 22:00 на Сабарівському шосе водій автомобіля Kia Besta виїхав на тротуар, де допустив наїзд на 19-річну дівчину та зіткнувся зі стовпом. Покинувши автівку, водій з місця події втік. Також у результаті автопригоди травмувався пасажир мікроавтобусу. Він та дівчина-пішохід з численними травмами доставлені у лікарню.  Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області. 


 
За попередньою інформацією слідства, 37-річний вінничанин не впорався з керуванням мікроавтобусу, виїхав на тротуар, де допустив наїзд на 19-річну дівчину. Після вчинення аварії водій автомобіля з місця події втік, залишивши автівку та двох своїх товаришів, які знаходились разом з ним у салоні.  

Потерпіла з численними переломами, політравмою в стані травматичного шоку каретою швидкої допомоги доставлена у лікарню. Також до медичного закладу з травмою голови та переломом гомілки госпіталізований 22-річний пасажир мікроавтобусу.  
Зі слів очевидців, кермувальник знаходився в стані алкогольного сп’яніння. 

Місцезнаходження водія, причетного до ДТП, наразі встановлюється. Усіх, хто має якусь інформацію про водія поліція просить повідомити за телефонами 067-901-73-17 або 102.    


Слідством розпочато кримінальне провадження за  ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами.  
 



Переглядів: 2364
Поширень: 1

Останні новини