Вінничанин, який убив усю сім’ю на Академічному подав апеляцію на оскарження довічного ув’язнення 

Анатолій Малець, який власними руками убив свою дружину, двох дітей та матір, подав до суду апеляцію на оскарження вироку. Як розповів "Місту над Бугом" адвокат засудженого Володимир Білан, апеляційну скаргу його клієнт подав 24 травня. Нагадаємо, 27 квітня підсудного визнали винним за ознаками пункту 1-го, 2-го частини 2-ї статті 115 Кримінального кодексу України та призначили йому покарання у вигляді довічного позбавлення волі.  

На сьогодні, за словами адвоката, апеляційна скарга вже повинна бути призначена до розгляду у Вінницькому апеляційному суді. Її можуть або задовільнити, тобто скасувати вирок, (це те, чого просить Анатолій Малець), або залишити без змін. 

"Змінити можна вирок, якщо засуджений у своїй апеляційній скарзі надає доводи про те, що він або не винен, або не причетний, або він вважає, що вирок відносно нього винесений надто суворий. Разом з тим це не позбавляє жодним чином мого підзахисного звернутися в іншу інстанцію, а саме в касаційну інстанцію", – пояснив адвокат засудженого. 

Судове за сідання відбудеться протягом місяця. Наразі засуджений за вбивство своєї родини Анатолій Малець перебуває у слідчому ізоляторі Вінниці.  


Теги: кримінал

Переглядів: 3835
Поширень: 6

Останні новини