Тренд сьогодення ー правильне харчування

Щоб забезпечити себе і своїх близьких смачною і здоровою їжею без блендера не обійтися. Сьогодні цей кухонний прилад затребуваністю і популярністю може позмагатися з чайником або кавоваркою. Ароматні і корисні смузі, повітряні овочеві пюре і насичені соуси ー це всього лише трохи того, на що здатний блендер.

Блендери та подрібнювачі для кухні

Існує два основних види блендерів:

    Погружний складається з мотора в циліндричному корпусі з прикріпленою до нього ніжки в кінці якої знаходяться подрібнюючі ножі.

    Стаціонарний - редуктор, на якому розташовується чаша з ріжучими елементами всередині.

Погружний має ряд очевидних переваг. Для того, щоб подрібнити що-небудь блендером вам не доведеться переміщати продукти в склянку, все це можна буде зробити відразу в каструлі або мисці. Завдяки різним насадкам його можна використовувати як подрібнювач і міксер. Все залежить від комплектації моделі. Крім того, сьогодні є бездротові моделі, наприклад блендери KitchenAid, що не прив'язують вас до певного місця на кухні. Такий пристрій працює від акумуляторної батареї і оснащено зарядною станцією. Завдяки невеликим габаритам погружний блендер доволі просто зберігати, він не займе багато місця на кухні. Але це тільки в тому випадку якщо техніка поставляється разом з кейсом для зберігання.

Стаціонарні подрібнювачі зазвичай мають потужніший двигун. І найголовніша їх перевага полягає в тому, що під час роботи немає необхідності стояти над ним. В цей час ви абсолютно спокійно можете займатися іншими справами. При цьому головна незручність стаціонарного блендера полягає в необхідності переливати в спеціальну ємність. Тобто якщо ви хочете приготувати суп-пюре, то вам потрібно буде перелити гаряче блюдо в неї. Цей блендер буде незамінний, якщо ви любите готувати соуси і коктейлі. Але з ним буде проблематично готувати в малих обсягах. Та й сама конструкція важка і займає багато місця на столі.

Важливий показник при виборі блендера ー потужність. Традиційно, що чим більше потужність, тим краще прилад. Від цього показника залежить щільність продуктів, з якими може впоратися блендер. Наприклад, для того щоб подрібнити горіхи або лід, потрібно пристрій з потужністю не менше 300 Вт.

Провідні виробники побутової техніки

Ці бренди знайомі кожній домогосподарці не з рекламних постерів, а з власного досвіду:

    Kenwood.

    Braun.

    Philips.

    Saturn.

    Bosch.

    KitchenAid.

Ви можете самостійно підібрати модель на різні потреби та бюджет.

Який краще?

Відповідь залежить від ваших смакових уподобань. Якщо ви плануєте робити коктейлі, смузі або соуси, то вам підійде стаціонарний блендер.

Якщо вам потрібен на кухні універсальний помічник без обмеження в продуктах і способах використання, то вибирайте погружной блендер з додатковими насадками і подрібнювалиними елементами.

Бажаємо вам нових кулінарних звершень та натхнення.


Переглядів: 2419
Поширень: 0

Останні новини