Працівники вінницької Муніципальної варти під час прибирання виявили у струмку дві ручні гранати 

Дві ручні гранати виявили у струмку на Старому місті у Вінниці під час прибирання прибережної зони поблизу площі Шкільна. На місце події одразу викликали ДСНС та поліцію. Служби прибули оперативно та огородили територію задля безпеки людей, хто там на той момент перебував. 

Про це повідомляє Муніципальна варта Вінниці. 

«Дві ручні гранати виявили наші працівники у струмку під час проведення екологічної акції «Студентська молодь Вінниці - за чисте довкілля» та «День довкілля». Студенти збирали Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського зібрали 60 мішків (на 120 л) різноманітного сміття розкиданого прибережною - захисною смугою», - зауважують у Муніципальній варті. 

25 травня піротехніки Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Вінницькій області шляхом підриву в спеціально відведеному для цього місці знищили артилерійський снаряд калібром 76 мм. 

«Даний боєприпас було виявлено напередодні в лісовому масиві за межами села Сподахи Вінницького району», - повідомляють у ГУ ДСНС України у Вінницькій області. 

 
 


Переглядів: 2417
Поширень: 0

Останні новини