На вулиці Богуна автівка збила 13-річного хлопчика

У Вінниці автівка збила 13-річного хлопчика. Дитина отримала важку травму голови й перебуває у реанімації, а водійці загрожує до восьми років ув’язнення. 

ДТП трапилась сьогодні, 24 травня, близько 9:30 по вулиці Івана Богуна. Повідомляють, що за кермом автомобіля була жінка 1978 року народження, яка не впоралась з керуванням.  

За даними сайту 20 хвилин, що жінка, яка була за кермом, мала явні ознаки алкогольного сп'яніння. Водійка стоїть на обліку у психіатричній лікарні. Вона вкрала ключі від авто та сіла п'яною за кермо. 

– Вона допустила наїзд на паркан, потім — з дитиною, яка йшла у попутному напрямку. Потім ще раз у паркан в’їхала, після того, як дитину збила, — розповів Vежі речник поліції Вадим Кобзар. 

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2. ст. 286. Наразі вирішується питання про оголошення про підозру та обрання запобіжного заходу. Водійку автомобіля повезли на експертизу, аби визначити у якому стані вона перебувала за кермом та відібрали зразки крові. Жінці загрожує до 8 років ув’язнення. 


Теги: ДТП аварія

Переглядів: 2990
Поширень: 2

Останні новини