На День Конституції у Вінниці пройде фестиваль польової кухні 

Фестиваль польової кухні організують у Вінниці цьогоріч до Дня Конституції України. Під час заходу у парку готуватимуть страви просто неба та збиратимуть кошти для потреб бійців зони ООС, лікування поранених та реабілітації ветеранів. 

Цьогоріч фестиваль польової кухні, присвячений пам’яті Тараса Сича, відбудеться вже вшосте. Нагадаємо, минулого року проведення заходу скасували через карантинні обмеження. 

На сторінці Міського палацу мистецтв повідомляють, що фестиваль відбудеться у Центральному парку на площі Водограй у понеділок, 28 червня. Початок о 14 годині. 

– У програмі справжня солдатська кухня, страви приготовлені в польових умовах на живому вогні, смаколики від зіркових гостей, чудова концертна програма, — обіцяють організатори. 

Відомо, що кошти, зібрані з реалізації приготованих страв, будуть передані для потреб бійців зони ООС, лікування поранених та реабілітації ветеранів. 

Довідка: 

Тарас Сич у 2014 році пішов добровольцем у зону АТО, де служив польовим кухарем та санітаром. Він загинув під Дебальцеве під час мінометного обстрілу. Фестиваль польової кухні пам’яті Тараса Сича організовує Міський палац мистецтв «Зоря» спільно з Фондом громади «Подільська громада». 


Теги: фестивалі

Переглядів: 3906
Поширень: 6

Останні новини