Популярні жіночі блузки

Блузка - річ, яка присутня в гардеробі дівчини будь-якого віку. Але якщо з якоїсь причини у вашій шафі її все ще немає, тоді радимо вам відвідати популярний інтернет-магазин одягу та виправити це "модне непорозуміння". Зробити це можна  за цим посиланням: https://answear.ua/ru/k/vona/odyag/bluzki.

Блузка - що це?


У першу чергу необхідно розібратися, що ж таке блузка і тільки потім приступати до огляду модних моделей.
Блузка -легка сорочка, в основі якої найчастіше лежить бавовна або віскоза. Даний вид матеріалу дозволяє вашій шкірі повноцінно дихати. Блузка може застібатися на гудзики або не мати ніякого застібається елемента (тунік). Крім цього, майже кожна сучасна блузка має манжети і комір - всі вони варіативні і залежать безпосередньо від виду моделі.
Часто можна почути, як люди помилково називають блузони блузками. Але слід пам'ятати, що між ними є істотна різниця: блузон - це подовжена блузка, яка носиться навипуск.
Резюмуючи: жіноча блузка - це простота і стиль в одному флаконі.

Блузка за типом фігури

Щоб блузка дійсно вдало нас вас виглядала, недостатньо просто вибрати розмір і надіти її з брюками і туфлями. Необхідно оцінити свою фігуру і зрозуміти, яка блузка здатна підкреслити переваги або приховати недоліки.
Якщо ширина ваших плечей менше стегон, то вам слід звернути увагу на моделі, які приховають дану диспропорцію. З цим вам допоможе блузка з пишними, об'ємними рукавами і накладними кишенями.
У разі рівно протилежному попередньому діяти слід від зворотного - робимо акцент на стегнах, зменшуючи вашу верхню частину. Блузка з V-подібним вирізом зробить свою справу. У таких ситуаціях довжина повинна обмежитися серединою стегна.
Блузка з овальним або прямокутним вирізом підійде дівчатам з вузькими плечима і стегнами.
Трапециевидная блузка відмінно впишеться в образ дівчат з виступаючим животиком. Тут же може бути додана драпірування, яка відведе погляди оточуючих від проблемної частини тіла.

Модні блузки в інтернет-магазині Answear.ua


Перш ніж приступати до покупки, слід визначитися з тим,  блузка якого кольору вам необхідна. Хочете виділитися? - яскравий рожевий або блакитний колір точно для вас. Але якщо ваша задача - розбавити ділової образ, тоді консервативний чорний, білий або темно-синій кольори - то, що вам необхідно.
Блузка - річ, яку ви носите кожен сезон, тому особливо підійдіть до її вибору. Не забуваємо про те, що одяг повинен бути не тільки модною, але і зручною.
 



Переглядів: 4005
Поширень: 0

Останні новини