Програма лояльності «Клуб «Еверест»: нові можливості і переваги

Провайдер ЕВЕРЕСТ™ у Вінниці — це стабільно якісні послуги Інтернету та кабельного телебачення і надійний цілодобовий сервіс. А ще унікальна Програма лояльності для постійних абонентів з додатковими можливостями і вигідними пропозиціями.

Програма лояльності від ЕВЕРЕСТ™ різноманітна і цікава. Учасники «Клубу «Еверест» заощаджують на покупках і послугах з карткою EVERCARD, отримують знижки на послуги Інтернету і кабельного телебачення і збільшують трафік у пакетах за бонуси, користуються знижками за сертифікатами. Загалом програма лояльності нараховує понад 130 видів сертифікатів, що дають право отримувати послуги та робити покупки зі значною знижкою.

Пікнік зі знижкою

Плануєте посиденьки з друзями чи відпочинок на природі і обираєте, що замовити: піцу, суші, апетитний шашлик чи соковитий стейк, свіжі овочі й фрукти чи тайські страви? Не гадайте, беріть все, що душа забажає! Зі знижками для учасників «Клубу «Еверест» можна замовити ще більше смачненького. Заходьте на сайт Програми лояльності та обмінюйте бонуси на сертифікати на знижку на замовлення страв або доставку від:

суші-бару «BigRoll» служби доставки фруктів та овочів «Fructo mania» суші-бару «ASAHI» кафе «Від Ваго» служби доставки суші-бару «Mr. Roll» сімейного ресторану «T-BONE» суші-бару «Tokio» служби доставки сучасної їжі «БіБіФуд» ресторану «Mc Laud pub» сервісу доставки їжі «Vin Food» сімейного ресторану «Red Zeppelin» суші-бару «Muvi» служби доставки «STARWOOD»

Подорожуйте і відпочивайте за бонуси!

Доки хтось відкладає гроші і лише мріє про подорожі і розваги, учасники «Клубу «Еверест» обмінюють бонуси на сертифікати і відпочивають зі знижкою. Серед пропозицій від партнерів програми лояльності ви неодмінно знайдете свій варіант. Шанувальникам активного відпочинку сподобаються сертифікати на знижки від:

«Академії активного відпочинку» на прокат туристичного спорядження, «KVADROVIN» на прокат квадроцикла, розважального центру «BLASTER TAG» на вхідні квитки, риболовно-екіпірувального центру «Перекат» на товари та послуги, розважального центру «FUNFOX» на першу годину гри.

Любите подорожувати? Мерщій збирайте валізи, адже з'явилися сертифікати на подорожі Україною від туристичної компанії «FLAMINGO Вінниця» і туристичного клубу «Бідняжка». Або ж обміняйте бонуси на сертифікат на знижку на відпочинок на Чорному морі від «FLAMINGO Вінниця».

Навіть звичайний вихідний день можна провести весело і цікаво із сертифікатами на безкоштовний квиток від «Подільського зоопарку» чи на знижку 50% на квиток у «Музей науки». Або ж обміняти бонуси на сертифікат на день безлімітного перебування у креативному просторі «Артинов», на годину безкоштовної гри на консолях Xbox або Play Station у консольному клубі «UnderGround».

Мегарозіграш для учасників «Клубу «Еверест»

А ще в обмін на бонуси можна брати участь у щомісячних розіграшах 30 цінних подарунків: побутової техніки, електроніки, товарів для дому, аксесуарів, дитячих іграшок та інших корисних речей. Детально про умови, вартість та спосіб отримання виграних подарунків на сайті club.everest24.com.ua. (Під призом розуміється його придбання за 1 грн).

6 і 7 травня в інфоцентрі «Вишенський», що знаходиться у ТРК «Магігранд», відбулося чергове вручення подарунків переможцям квітневого розіграшу. Наші вітання щасливчикам!

Грайте і вигравайте — травневий розіграш подарунків вже розпочався. Як стати учасником Програми лояльності від інтернет-провайдера ЕВЕРЕСТ™ у Вінниці читайте на сайті: everest24.com.ua

Переглядів: 3384
Поширень: 2

Останні новини