У Вінниці 36 юнаків та дівчат дали Клятву кадета. ФОТОРЕПОРТАЖ 

Молодіжний проєкт “Кадетський корпус поліції”стартував  на початку лютого цього року на базі ГУНП у Вінницькій області. Головна його мета – підготовка випускників шкіл, які за місяць завершать навчання та вступатимуть до закладів вищої освіти системи МВС.  

У проєкті взяли участь 18 хлопців та 18 дівчат, які цього року закінчують шкільні навчальні заклади та обрали собі майбутню професію поліцейського. Четвертий місяць на базі тренінгового центру поліції Вінниччини, де є новітнє оснащення та сучасні спортивні зали, вони отримують фахові теоретичні знання та фізичну підготовку, необхідні майбутнім поліцейським.   

- Ви учасники першого в державі пілотного проєкту. З вами займаються найкращі тренери, інструктори за сучасними методикам, що використовуються у вищих навчальних закладах системи МВС . Обравши професію поліцейського, ви тепер чітко усвідомлюєте, з чим матимете справу протягом життя. Я радий, що цей проєкт стартував саме з Вінницької області, легкого вам вступу та навчання, і чекаємо вас в лавах вінницької поліції, - зазначив на заході начальник Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Іван Іщенко. 

Завершився урочистий захід висаджуванням дерев на символічній алеї слави, яку започаткували вінницькі кадети.  


Теги: поліція

Переглядів: 2918
Поширень: 1

Останні новини