Ірен Роздобудько, Макс Кідрук та Ніна Фіалко: стало відомо список учасників фестивалю VinBookFest 

Цими вихідними 15-16 травня у Вінниці пройде книжковий фестиваль VinBookFest – 2021. На фейсбук-сторінці фестивалю повідомили, що цей VinBookFest – шостий за рахунком, але вперше відбудеться у змішаному форматі (онлайн та офлайн). Так, протягом двох днів на Європейській площі з 12:00 до 18:00 години можна буде ознайомитися з “новинками книжкового двору” від українських видавництв, а також зробити цікаві світлини у тематичних фотолокаціях. 

З анонсу заходу відомо, що для відвідувачів книжкового фестивалю чекають флешмоби та інтерактиви, лаунж-зона “Час читати”,  презентація проєктів: “Мова. Культура. Німеччина”, “Дитяча інклюзивна література”, “Мінімузей історії книги”, а також зустрічі та автографсесії з відомими сучасними письменниками. 

Особисто на фестивалі будуть присутні Ірен Роздобудько, Артем Чех і Макс Кідрук. Щоб поспілкуватися з ними, потрібно попередньо зареєструватися (як це зробити – далі). А з іншою частиною письменників – це Йоанна Яґелло, Ніна Фіалко і Юрій Винничук – відбудуться онлайн-зустрічі. 

Усі зустрічі (як онлайн, так і офлайн) будуть транслювати на фейсбук-сторінку і ютуб-канал фестивалю. Стежити за ними можна за ЦИМ посиланням

– Завдяки послабленню карантину ми отримали можливість провести вже традиційний для нашого міста фестиваль VinBookFest – 2021. Його особливість цьогоріч – змішаний формат. Тобто, частина заходів відбудеться офлайн, а частину проведемо в онлайн-режимі, – розповіла у коментарі “Укрінформу” Тетяна Верещак, співкоординаторка фестивалю. 

ПРОГРАМА 

Переддень фестивалю (14 травня) 

Зустріч з Йоанною Яґелло відбудеться онлайн о 15:00 годині на платформі відеоконференцій Zoom з прямою трансляцією у Facebook. 

Перший день фестивалю (15 травня) 

Зустріч з Ніною Фіалко відбудеться на платформі відеоконференцій Zoom з прямою трансляцією у Facebook 15 травня о 13:00 годині. Зустріч з нею відбудеться 15 травня о 15:00 годині у Креативному просторі “Артинов”. У зв’язку з карантином кількість місць обмежена, тож охочим поспілкуватися з відомою письменницею потрібно зареєструватися за ЦИМ посиланням.  

Зустріч з Ірено Роздобудько відбудеться 15 травня о 15:00 годині у Креативному просторі “Артинов”. У зв’язку з карантином кількість місць обмежена, тож охочим поспілкуватися з відомою письменницею потрібно зареєструватися за ЦИМ посиланням

Зустріч з Максом Кідруком відбудеться 15 травня о 17:00 годині у Креативному просторі “Артинов”.  Зареєструватися на зустріч можна за ЦИМ посиланням (кількість місць обмежена). Також пряма трансляція відбуватиметься на каналі фестивалю в YouTube. 

Другий день фестивалю (16 травня) 

Зустріч з Артемом Чехом відбудеться 16 травня о 13:00 годині у Креативному просторі “Артинов”. Зареєструватися за захід потрібно за ЦИМ посиланням (кількість місць обмежена). Також пряма трансляція зустрічі відбуватиметься на каналі фестивалю у YouTube. 

Зустріч із Юрієм Винничуком відбудеться на платформі відеоконференцій Zoom з прямою трансляцією у Facebook 16 травня о 16 годині.  


Теги: фестивалі

Переглядів: 2648
Поширень: 1

Останні новини