Кращі підгузники для новонароджених: матеріали, бренди і поради педіатрів

Новонароджені бруднять 7-12 памперсів кожен день, тому важливо підібрати ті, в яких маляті буде комфортно і сухо. Якщо ви шукаєте надійні варіанти, ознайомтеся з оглядом якісних підгузників для дітей від народження.


У переліку речей в пологовий будинок багато того, що полегшує мамі життя, але дитячі засоби гігієни — необхідні і незамінні товари в списку. Через величезний асортимент в магазині Панама купити памперси для хлопчиків і дівчаток не просто. Давайте розберемося, який тип товарів підходить вашій родині.


Скільки підгузників потрібно новонародженому: керівництво по поповненню запасів


Для початку важливо зробити вирішальний вибір між одноразовими і багаторазовими виробами. Врахуйте, що міняти памперс необхідно в середньому кожні 2-3 години і відразу після випорожнення, не чекаючи його заповнення сечею. Так як з другого тижня немовля випорожнюється 7-10 разів на добу, в день буде йти до 10 підгузників.


Що враховувати при підборі памперсів:

Починайте з малого — запасайтесь упаковкою одного розміру і будьте готові до того, що вам не сподобається пробний варіант. Не купуйте багато продукції з позначкою «з народження» — родичі та друзі часто дарують такі упаковки. До того ж малюки набирають 600 г в перший місяць, виростаючи з нульового розміру (великим дітям з великою вагою він взагалі не знадобиться). Якщо вага потрапляє в два різні розміри, придбайте більший. В ідеалі два пальця повинні проходити між еластичним поясом і животом дитини.


Популярний бренд може бути ідеальним і жахливим для різних дітей, так що приготуйтеся до численних тестувань. Як тільки знайдете свою марку, переходите на великі упаковки — купувати оптом дешевше.


Якщо ви віддали перевагу тканинне нижню білизну, то під рукою повинно бути не менше 20 виробів з вкладишами. За раз бажано прати до 12-18 вкладишів, але їх потрібно ще зібрати, а це не просто, як мінімум, через запах. Навіть затяті поборники екологічного способу життя не витримують частих гігієнічних процедур, прання і протягом 1-6 місяців додатково замовляють одноразові аксесуари.


Як вибрати якісний підгузник для вашої дитини?


Дизайнерські елементи, на які слід звернути увагу:

маркування спереду або ззаду стане в нагоді при зміні памперсів — без неї процедура займає більше часу; багаторазові регульовані липучки дозволяють часто перевіряти рівень вологості; індикатори вологості (лінії або малюнки, що змінюють колір при наповненні абсорбуючого шару) особливо корисні в перші кілька тижнів, поки ви все ще вчиться розуміти дитячі підказки; кишеньку на спинці утримує рідкий стілець, що вкрай корисно на прогулянках; легкий аромат приховує неприємні запахи.

Шкіра новонародженого може негативно реагувати на одну конкретну марку, тому варто готуватися до розчарувань і помилок. Деякі мами також вважають, що деякі моделі більше підходять для хлопчиків, а інші — для дівчаток. Ми прочитали десятки відгуків і вивчили безліч характеристик, щоб відібрати найдостойніших виробників.


5 кращих підгузників для немовлят на думку експертів і батьків:

Pampers Premium Care — серія з суперабсорбентом схвалена педіатрами. Матеріали гіпоалергенні, захищають від протікань, висипу і забезпечують чудову посадку. Huggies Little Snugglers — сама вбирає модель з маркуванням спереду і ззаду, індикаторами заповнення, кишенею від протікання, м'якими липучками. Фаворит має м'яку підкладку і не містить ароматів. Bambo Nature — екологічно чисті памперси без алергенів. Ціна на них вище середньої і це головна причина, чому сім'ї набувають їх тільки для прогулянок, на ніч. Moony — натуральні японські підгузники без шкідливих компонентів приємні на дотик, ніжні, дихаючі. Вони не викликають алергії, не протікають і ідеальні в спеку. Kit & Kin — британські еко-засоби гігієни зі надм'яким, біорозкладаним і швидко вбирає наповнювачем. Всі компоненти схвалені дерматологами і захищають від подразнення, пелюшкового дерматиту.


Скільки коштують одноразові підгузники?


Це приголомшливо бачити ціни і усвідомлювати, якими будуть витрати в найближчі роки — тижневий запас може обходитися в 350-1000 гривень. Екологічні аксесуари з тканини обходяться дешевше, але це тільки на перший погляд — не можна забувати про тимчасові витрати і інвестиції в прання. Також доведеться витратитися на присипки, серветки, креми незалежно від типу памперсів.


Батькам в Україні все ж вдається економити час і гроші — покупці з Києва, Харкова, Вінниці, Миколаєва та інших міст України оформляють замовлення онлайн з безкоштовною доставкою додому. Вигідні умови діють круглий рік в інтернет-магазині Panama, де додатково проводяться акції і розпродажі на продукцію топових компаній.



Переглядів: 15142
Поширень: 17

Останні новини