Понад 250 поліцейських Вінниччини отримали щеплення від коронавірусу 

У Вінницькій області триває процес вакцинації поліцейських, який здійснюється  препаратами "CoronaVac" та CoviShield. Поліцейських щеплюють у територіальному відомчому медзакладі Міністерства внутрішніх справ України. Також вакцинуються  члени їх сімей. 

Відділ комунікації поліції Вінницько області повідомляє, що перед вакцинацією всі правоохоронці підписали згоду на щеплення та пройшли медичний огляд. 

Серед тих, хто зробив щеплення - заступник начальника  ГУНП Олександр Остроглядов. За словами підполковника поліції, вакцинація надзвичайно важлива для поліцейських, адже вони належать до категорії ризику, під час виконання службових обов’язків постійно контактують з населенням. Це єдина можливість мінімізувати ризики захворіти небезпечним вірусом, захистити себе, своїх рідних та оточення. 

Як повідомив Сергій Приходько, начальник ДУ «Територіальне медичне об’єднання МВС по Вінницькій області», вакцинація розпочалася не так давно, але вже більше 250 правоохоронців щеплені. Люди розуміють, що вакцинація - єдиний ефективний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби і охоче щеплюються. Вакцинуємо  також членів сімей поліцейських. Обидві вакцини, "CoronaVac" та CoviShield, ефективні. Всі провакциновані  почуваються задовільно. 



Переглядів: 2647
Поширень: 0

Останні новини