До 6 років позбавлення волі загрожує вінничанину за крадіжки велосипедів 

Відділ комунікації поліції Вінницької області повідомляє, що правоохоронці затримали раніше судимого жителя обласного центру,  який підозрюється у вчиненні крадіжок особистого майна  з підвальних приміщень  вінничан, зокрема велосипедів. Зловмисник затриманий в процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому загрожує  до шести  років позбавлення волі.  

Під час несення служби на вулиці Пирогова увагу патрульних поліцейських привернув чоловік,  який ніс чотири автомобільні шини. У ході розмови з патрульними  чоловік не міг пояснити походження  шин. Правоохоронці з’ясували, що він щойно викрав їх із підвального приміщення  приватного домогосподарства обласного центру. 

Поліцейські затримали злодія  раніше, ніж потерпілі дізнались про крадіжку. 

Для подальшого документування правопорушення прибула слідчо – оперативна група поліції. 

Поліцейські встановили, що 40 – річний вінничанин, раніше судимий за майнові та наркозлочини, причетний до вчинення крадіжок з підвальних приміщень жителів обласного центру. 

Протягом березня – квітня цього року він обікрав ще трьох місцевих жителів. З  підсобних  приміщень  вінничан підозрюваний викрав чотири велосипеди, запасні частини до них та зварювальний апарат. 

За місцем проживання затриманого слідчі провели обшук та виявили  частину крадених речей. 

Поліцейські перевіряють підозрюваного на причетність до аналогічних злочинів на території Вінниці. 

Наразі затриманому обрано запобіжний захід  у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави в розмірі 90 тисяч гривень. 

Слідством розпочаті кримінальні провадження за ч.3 ст. 185 КК України (крадіжка) За такі правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років. 


Теги: крадіжки

Переглядів: 2587
Поширень: 0

Останні новини