Призначили дату аукціону на продаж історичного будинку у середмісті Вінниці 

На електронному аукціоні проводиться продаж нежитлових будівель по вул. Монастирська, 1, загальною площею 364,4 кв метрів. Про це інформує Департамент комунального майна Вінницької міської ради.  

Початкова ціна продажу 3 802 150 грн. 

Йдеться про будинок, у якому до 2016 року розміщувався ЖЕК № 16. Протягом багатьох років будівля, яка зведена на початку XX століття не використовувалась. 

Адмінбудинок двоповерховий з підвалом, цегляний, розміщений фасадно відносно вулиці, вікна виходять на фасад, вхід з фасаду будівлі. Вхід до підвалу окремий, з тильного боку будівлі. 

Приміщення обладнано системою електрозабезпечення, водопостачання, каналізації, місцевого водяного опалення, проте відключені. Об’єкт не експлуатується, потребує ремонту. 

«Аукціон призначено на 07.05.2021 р., час проведення аукціону встановлюється автоматично електронною торговою системою. 

Єдине посилання на веб - сторінку адміністратора, на якій наводяться посилання на веб - сторінки операторів електронного майданчика, які мають право використовувати електронний майданчик і з якими адміністратор уклав відповідний договір: https://prozorro.sale/.», - зазначено в оголошенні на сайті Вінницької міської ради. 



Переглядів: 3385
Поширень: 5

Останні новини