Каски, бойовий одяг та взуття отримали вінницькі рятувальники з Нідерландів

Учора особовий склад Державної пожежно-рятувальної частини №5 ДПРЗ-1 отримав бойовий одяг, взуття та каски з Нідерландів, про що повідомив на своїй сторінці у Фейсбук начальник Головного управління ДСНС України у Вінницькій області Руслан Шевчук. 

Вінницькі рятувальники отримали гуманітарну допомогу в рамках співробітництва Державної служби України з надзвичайних ситуацій з нідерландським благодійним фондом «Firefighter United». 

Начальник Головного управління ДСНС України у Вінницькій області Руслан Шевчук урочисто вручив особовому складу сертифікати на отримання бойового одягу та взуття.  

“Ми отримали 84 бойовки, 63 каски, багато взуття. Особовий склад уже все приміряв. Хочу сказати, що ця співпраця п’ятої частини з Нідерландами в подальшому буде продовжуватися. Це стане прикладом для інших частин. Окрім цього ми співпрацюємо з Польщею”, - заявляє Руслан Шевчук.  

За словами начальника п’ятої частини Павла Кізлика, ідея співпраці виникла за допомогою знайомого з Нідерландів, який повідомив про можливість отримання гуманітарної допомоги. Ми погодились. Вартість по митних документах становить 15 000 гривень, але в Україні одна лише каска коштує від 3 до 5 тисяч гривень. 



Переглядів: 3185
Поширень: 0

Останні новини