Як зміниться нарахування субсидій у неопалювальний період

У травні відбудеться автоматичний перерахунок житлових субсидій на неопалювальний період. Для того, щоб її отримати, вінничани мають на перше травня ліквідувати заборгованості по оплаті за житлово-комунальні послуги. На сайті міської ради повідомляється, що субсидія на неопалювальний період нараховується з 1 травня по 30 вересня. 

“Житлові субсидії буде призначено за автоматичним перерахунком. Звертатися до управлінь соціального захисту потрібно лише тим вінничанам, у яких відбулися зміни складу сім'ї або складу зареєстрованих осіб у житловому приміщенні. А також тим, хто отримуватиме її вперше. Відзначимо, що минулого року у неопалювальний період житлову субсидію отримували понад 19 тисяч домогосподарств”, - доповідають у департаменті соціальної політики міської ради. 

“Уже скоро завершується опалювальний сезон, а разом із ним і дія субсидії на цей період. Вінничани, які хочуть скористатися цією державною допомогою на неопалювальний сезон, мають перевірити свої розрахунки за спожиті послуги. Якщо, станом на перше травня, буде наявна заборгованість понад 340 гривень, ми не зможемо нарахувати субсидію. Якщо боргів не буде, про розмір призначеної допомоги департамент соціальної політики поінформує з допомогою смс-повідомлення на номер мобільного телефону заявника», – повідомила директорка департаменту соціальної політики міської ради Валентина Войткова. 



Переглядів: 4259
Поширень: 2

Останні новини