Четверо дітей–сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування придбати житло за державні кошти

13 жовтня в Гайсинському районі вручили сертифікати на придбання житла для дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування

Заступник директора Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької облдержадміністрації Олександр  Мельник вручив сертифікати на придбання житла та зазначив, що відповідно до Порядку та умов надання у 2020 році субвенції з державного бюджету Гайсинському району виділено субвенцію в сумі 1549504 грн. на забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, адже це залишається пріоритетним напрямом діяльності влади. «Діти-сироти повинні бути захищеними, відчувати постійну турботу і увагу з боку держави та мати дах над головою»,- підкреслив посадовець.

Отже, четверо юних жителів Гайсинського району з числа дітей, позбавленого батьківського піклування,  мають змогу придбати житло відповідно до Порядку та умов надання у 2020 році субвенції з державного бюджету місцевим, а саме: Провороцький Руслан Іванович, Гулько Ілля  Миколайович, Ільніцька Дарія Олександрівна, Дем’яненко (Ніконова) Карина Миколаївна.

Розподіл коштів здійснено відповідно черговості взяття на квартирний облік. Усі необхідні документи щодо придбання квартир на ім’я дітей оформляються.



Переглядів: 2873
Поширень: 0

Останні новини