Затримали керівника служби автомобільних доріг у Вінницькій області

Керівник служби автомобільних доріг у Вінницькій області Алексєєв І.М. запропонував голові Вінницької ОДА неправомірну вигоду у розмірі 4,2 млн.грн. Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук повідомив Сергій Борзов.

"Я казав не ходити до мене з пропозиціями схем, «відкатів» і «порєшать». Перестаньте красти людські гроші і оббирати державу!

Сьогодні відбулася спецоперація. З корупцією у Вінниці та в області потрібно закінчувати.

Керівник служби автомобільних доріг у Вінницькій області Алексєєв І.М. запропонував надати мені, як голові Вінницької ОДА неправомірну вигоду у розмірі 4,2 млн.грн за вирішення питання про погашення заборгованості та виділення коштів з державного бюджету України, за раніше поставлене медичне обладнання на комунальний медичний заклад області КЗ «База спеціального медичного постачання», перед комерційними структурами (ТОВ «Ілантанмед» та ПП «Донмед»), у розмірі 42 млн.грн.

Так 24.09.2020 я звернувся до правоохоронних органів із заявою щодо пропозиції надання мені, як голові Вінницької ОДА неправомірної вигоди, від керівника Служби автомобільних доріг у Вінницькій області Алексєєва Ігоря Миколайовича.

На підставі даної заяви, цього ж дня НАБУ було зареєстровано кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.3 ст.369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

08.10.2020 Спецпідрозділом УСБУ у Вінницькій області спільно з ГУ БКОЗ СБУ та детективами НАБУ, під час проведення слідчих дій, затримано «на гарячому» керівника Служби автомобільних доріг у Вінницькій області Алексєєва І.М. під час надання останнім частини неправомірної вигоди в розмірі 200 тис.грн за вчинення ним дій в зазначених комерційних структур.

На даний час тривають слідчі дії, за результатами яких Алексєєву І.М. буде оголошена підозра про вчинення кримінального правопорушення за вказаною статтею кримінального кодексу України", - повідомив Сергій Борзов.




Переглядів: 9950
Поширень: 15

Останні новини