З початку року у приватному секторі міста заасфальтовано ділянки доріг на шістьох вулицях

У Вінниці в цьому році попри карантин продовжилось асфальтування доріг приватного сектора міста, жителі яких виявили бажання долучитись до програми співфінансування. Наразі, з початку року вже заасфальтовано ділянки на шістьох вулицях та провулках. Зокрема, по вул. Войцехівського, Огієнка, Свідзінського, Юрія Смірнова, пров. Кошового та 2 провулок Вишневського.

Покращення умов для мешканців приватного сектору дуже важливе. У цьому напрямку роботи проходять по програмі співфінансування. Першим результатом цього року став ремонт на ділянці вулиці Войцехівського, що розташована на околиці міста й межує з Вінницькими Хуторами. Раніше там не було взагалі твердого покриття. Тепер свіжий асфальт постелили на площі 1952 кв м.

Як розповіла голова Асоціації органів самоорганізації населення Наталія Панчук, за таким же принципом співфінансування капітально відремонтували ділянку по вулиці Огієнка, що на Старому місті – 1861 кв м. Потім було оновлено провулок Олега Кошового на П'ятничанах – 1894 кв м.

Також заасфальтували: 2 пров. Вишневського (від вул. Пирогова до вул. Вишневського, 806 кв м.), вул. Свідзінського (2381 кв м), вул. Юрія Смірнова (від вул. Ломоносова до вул. Серафимовича, 2237 кв м ).



Переглядів: 2588
Поширень: 0

Останні новини