Для учнів школи №3 міста Хмільник збудували новий сучасний мультифункціональний спортивний майданчик

 21 вересня у м. Хмільник за участю керівництва області відкрито сучасний мультифункціональний майданчик для занять ігровими видами спорту.

Реалізація зазначеного проекту «Будівництво мультифункціонального майданчика для занять ігровими видами спорту в  ЗОШ І-ІІІ ступенів №3» стала можливою завдяки наданій субвенції з державного бюджету та співфінансування з місцевого бюджету. Зокрема з державного бюджету виділено 734 510,00 грн., з яких було використано 548 183,04 грн. та 186 326, 96 грн. повернено до державного бюджету. З місцевого бюджету на реалізацію вищевказаного проекту виділено 936 000тис. грн., які були освоєні в повному обсязі. У підсумку загальна вартість будівництва становить 1484 183,04 грн.

Долучився до відкриття нового спортивного майданчика і голова ОДА Сергій Борзов, який привітав учнів із оновленням спортивного ядра школи та побажав успіхів і нових спортивних досягнень:  «Переконаний, що такі самі майданчики мають бути у кожній школі, аби всі діти мали змогу займатись спортом у комфортних умовах, приймати участь у змаганнях і вдосконалювати свої спортивні уміння та навички».

За переконанням очільника області в подальшому на майданчику варто встановити освітлення, аби можна було займатись спортом і у вечірній час.

В свою чергу перший заступник голови ОДА Наталя Заболотна повідомила, що це вже шостий із 11 майданчиків, на будівництво яких Вінницька область отримала 7,4 млн грн з державного бюджету в рамках програми «Будівництво мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту»Наразі подібні мультифункціональні майданчики для занять ігровими видами спорту відкрито у м. Жмеринка, с. Гордіївка Тростянецького району, с. Павлівка Калинівського району, с. Лука-Мелешківська, с. Велика Кісниця Ямпільського району та м. Хмільник.

Про будівництво майданчика розповів директор школи №3 м.Хмільник Микола Євтодій: «Будували майже рік, кошти на це спрямовувались з державного бюджету у співфінансуванні з місцевим бюджетом. Також нам допомагали благодійники, які спрямували на будівництво близько 200 тис грн для фінансування непередбачених проектом робіт, зокрема благоустрою навколишньої території. Сьогодні майданчик, нарешті, відкрили і наші учні не дочекаються, коли зможуть тут пограти, адже на полі влаштовано сучасне покриття, яке дозволяє грати у футбол, великий теніс і волейбол».

Загалом новозбудований спортивний майданчик має належне покриття та пристосований для занять із чотирьох видів спорту: футболу, гандболу, волейболу та великого тенісу.

Підрядником на будівництві виступило приватне підприємство «Сучасні будівельні технології - 12».




Переглядів: 5721
Поширень: 4

Останні новини