За рахунок держави придбали квартиру для ще одного хлопця, який виховувався без батьків

Про це на своїй офіційній сторінці у мережі Фейсбук повідомив голова Вінницької обласної державної адміністрації Сергій Борзов.

«Я не повірив, коли мені зателефонували і сказали, що у мене буде своє житло...» Щиро зізнався Юрій Звірик. Сьогодні був у нього в гостях – в його новій однокімнатній квартирі у Вінниці, загальною площею – 39,1 кв. м, житловою – 18,9 кв. м.

Її купили за рахунок цільової державної субвенції для 22-річного Юрія, який виріс без батьків. На квартирному обліку для покращення житлових умов перебував з 2014 року.

Родом він з села Привітне Мурованокуриловецького району. Виховував його дідусь Анатолій Андрійович.

У 2017 році Юрій закінчив Барський автомобільно-дорожній технікум та вступив на третій курс Вінницького національно-технічного університету. Сьогодні навчається на п’ятому курсі (магістратури) та працює слюсарем з ремонту колісних транспортних засобів у Тойота Центрі Вінниця Преміум Моторс.

Нещодавно одружився із Іриною, яка працює вихователькою у дитячому садочку №34.

Дуже приємна молода сім’я, в якої стільки всього попереду! Мати своє житло – це важливо. Тим паче, квартиру для себе вони самі вибирали, враховуючи ціну і якість.

Загалом у Вінницькій області вже придбали житло 78 дітям-сиротам, дітям позбавленим батьківського піклування та особам з їх числа. Ще 10 дітям житло придбають до кінці цього року.

Мурованокуриловецькому району було виділено 1,4 млн грн грошової компенсації для придбання житла чотирьом дітям, трьом з яким вже придбані квартири у м. Вінниця, смт Муровані Курилівці та у м. Жмеринка.




Переглядів: 2915
Поширень: 1

Останні новини