Стипендіальна програма! Розшукують талановиту молодь

ГО “Вінницький Бізнес Клуб” спільно із фондом громади “Подільська громада”, за підтримки ІСАР Єднання, оголошує стипендіальну програму

Стипендіальна програма - це грант, який має на меті підтримувати й розвивати талановитих дітей та молодь, шляхом надання коштів для оплати навчання, участь у розвиваючих курсах, гуртках чи придбання необхідного обладнання.

Стипендіальна програма від ГО “Вінницький Бізнес Клуб” має на меті підтримку й розвиток талановитих дітей та молоді у віці до 22 років, що з спортом та наукою в навчальних закладах чи прагне підвищити свій рівень спеціально-професійної освіти, шляхом надання коштів для оплати навчання в освітніх закладах, придбання необхідних для розвитку талантів дитини інструментів, або деталей до них,  чи іншого необхідного приладдя, тощо.

Цільові кошти не можуть бути використані для оплати поїздок на різні конкурси та концерти, як українські так і міжнародні, не можуть бути використані для придбання концертних костюмів.

Кому?

Стипендіатом/кою  конкурсу може стати талановита дитина чи молода людина у віці до 22 років, яка займається/хоче займатись спортом та наукою в навчальних закладах чи прагне підвищити свій рівень спеціально-професійної освіти на території м.Вінниця та Вінницької області. Перевага надається дітям з соціально-вразливих категорій населення  

Під напрямом “Спорт” маємо на увазі спортивні гуртки та секції індивідуальних та групових видів: плавання, хокей, баскетбол, волейбол, теніс, художня гімнастика, танці, тощо. 

Під напрямом “Наука” маємо на увазі наукові гуртки, математичні студії, заняття з  робототехніки (Ардуїно), програмування, відеоблогінг, інфодайвінг, шаховий гурток, ментальну арифметику, заняття у гуртках природничих дисциплін: хімії, фізики, природознавства, біології, астрономії, географії, а також їхнє застосування у людському побуті та мистецтві.

Під підвищенням рівня спеціально-професійної освіти, маємо на увазі курси підвищення кваліфікації різного спрямування. 

Важливо! 

Максимальний розмір стипендії/ваучера – 5 000 грн. Відповідно до українського законодавства сума більша 2690 грн. обкладається податком: 18 % ЄСВ та 1,5% військовий збір. Тому у випадку, якщо сума стипендії перевищуватиме 2690 грн., ви будете зобов’язані сплатити податок у розмірі 19,5% від суми, на яку розмір стипендії перевищує 2690 грн

Як податись?

Для участі у стипендіальному конкурсі необхідно:

1.  Заповнити коротку аплікаційну форму (форму можна знайти нижче)

2. Короткий відеоролик «Моя історія» (максимум – 1 хвилина) за участю дитини (молодої людини)-заявника. В цьому ролику заявник/ниця має виконати 2 завдання:

Розповісти коротку історію, яка пов’язала  зі спортом, мистецтвом чи напрямом спеціально-професійної освіти; Відповісти на питання: «Чому саме я маю отримати цю стипендію? На що витрачу?» Творчий підхід до зйомок відео - вітається, адже за креативність сценарію  ролику додається від 1 до 5 балів. Вимог до високої якості відео немає, основне, щоб було чітко чути про що говорить учасник/учасниця.

3.   Рекомендаційний лист від навчального закладу, де навчається дитина/молода людина, або інші листи від педагогів, керівників колективів тощо (при наявності). Якщо дитина соціально-активна, то також лист від організації, з якою здійснювалась співпраця, або волонтерська діяльність. Рекомендаційні листи не є обов'язковими.

4. Довідка про соціальний статус родини, в якій проживає дитина/молода людина -заявник/ця (за наявності).

5. Прислати це все нам на podolfond@gmail.com і тримати кулачки!

Терміни проведення:

Прийом заявок – до 30 вересня 2020 року Відбір стипендіатів – 2 жовтня 2020 року Оголошення переможців - 3 жовтня 2020 року Вручення ваучерів та укладання угод - 7 жовтня 2020 року  Реалізація виплат та звітування:  до 7 листопада 2020 року

(закінченням реалізації проекту вважається прийняття організаторами конкурсу звіту про його реалізацію).

Процедура розгляду проектів

Розгляд заявок та надання грантів відбувається під час засідання Експертної ради до складу якої входять представники/ниці ГО “Вінницький Бізнес Клуб”, відомі суспільні діячі/чки міста Вінниці, представники/ниці ЗМІ, члени/кині Правління та Наглядової ради Фонду.

Критерії оцінки заявок:

Точність, зрозумілість та лаконічність описання мети заявки: 1-10 балів Реалістичність та відповідність мети  заявки меті стипендіального конкурсу: 1-5 балів Реалістичність бюджету заявки: 1-5 балів Враження від перегляду відео «Моя історія»:  1-10 балів Переконливість дитини/молодої людини на відео: 1-10 балів Креативність сценарію ролику відео: 1-5 балів Наявність рекомендацій від ГО, навчальних закладів, тощо: по 1 балу за кожну Наявність довідок про соціальний стан родини: 3 бали

Консультації щодо заповнення аплікаційних форм та з інших питань щодо конкурсу, можна отримати до 25 вересня 2020 року :

1. В офісі Фонду за адресою: м. Вінниця, вул. Брацлавська 27а
2. Електронною поштою: podolfond@ukr.net
3. За телефоном: 096 619 35 17

Готові заявки можна передати нам одним із наступних способів:

в паперовому вигляді та з відео на флешці, можна приносити в офіс фонду щобудня з 9:00 до 18:00 (м. Вінниця, вул. Брацлавська, 27 а) в електронному вигляді на адресу: podolfond@gmail.com, з темою Стипендія від ГО “Вінницький Бізнес Клуб”

Отримані конкурсні заявки не рецензуються і не повертаються незалежно від результатів розгляду.



Переглядів: 2684
Поширень: 2

Останні новини