На Тяжилові у День міста діятиме дві локації: біля Літнього театру та на березі Родинного озера

13 вересня з 12:00 до 18:00 у Тяжилові розгорнеться «Teen City». Тут відбудуться концерти, майстер-класи, діятиме дитяча фуд-зона та шалена лабораторія тощо. У цей же день з 13-ї до 19-ї години біля Родинного озера відбудеться «Тяжилів Fest».

У третій день відзначення Дня міста, 13 вересня, свято відбудеться на Тяжилові, де працюватиме дві цікаві локації. «Жителі Тяжилова з нетерпінням чекають на свято. У нас буде багато різних заходів, більшість з них – для родинного відпочинку, щоб батьки спільно з дітьми провели цікаво час. Для діток буде багато різних активностей, тож кожен знайде те, що цікаве саме йому. До речі, одна з локацій, на яких відбуватиметься свято, – Літній театр, який побудували в рамках конкурсу «Бюджет громадських ініціатив». Тоді люди віддали за нього свої голоси, і тепер тут часто проводяться різноманітні заходи, в тому числі й мистецькі вихідні», – розповів депутат міської ради Володимир Онофрійчук.

Детально про заходи, які відбуватимуться у Тяжилові до Дня міста розповіла начальник відділу молодіжної політики міської ради Юлія Мончак. 

«Локація «Teen City» біля Літнього театру діятиме з 12-ї до 18-ї години. Тут на сцені виступатимуть представники танцювальних та вокальних студій міста, проходитимуть творчі майстер-класи. Для діток зроблять фуд-зону. Працюватимуть з малечою аніматори», –  розповіла Юлія Мончак.

Біля Родинного озера з 13-ї до 19-ї години проходитиме «Тяжилів Fest». Тут виступатимуть танцювальні студії міста, народні колективи, Dj та Mc. Також на березі озера будуть працювати дитячі зони відпочинку із майстер-класами та фуд-кортами. Також на цій локації вінничани зможуть зробити миттєве фото собі на згадку про День міста. 




Переглядів: 2428
Поширень: 0

Останні новини