Після реконструкції ДНЗ №16 зможе відвідувати майже 300 малюків

У Вінниці продовжують реконструювати дошкільні заклади освіти. Минулого року розпочали роботи у ДНЗ №16, що по вул. Зерова, 12. Будівельники знесли старе аварійне приміщення, і на його місці будують новий корпус.  

В липні минулого року будівельники розпочали роботи у садочку «Бджілка». Заклад розміщується у двох корпусах. Один з них, який був збудований ще у 1936 році, був в аварійному стані. Тому стару будівлю демонтували, а на ї місці почали зводити новий триповерховий корпус. Наразі роботи виконані на 40%. Вже зведено «коробку», облаштували покрівлю та водостічну систему, провели низку інших робіт. Наразі приступили до влаштування сходів, ґанків, та входів в підвал. Роботи виконуються повністю за кошти бюджету громади. 

Як розповіла директорка ДНЗ№16 Світлана Колеснікова, нині заклад може відвідувати 185 дітей. Корпус 1982 року забудови розрахований на шість груп. За словами керівника закладу, вони обладнані усім необхідним для розвитку дітей. У кожної групи є свій ігровий майданчик у дворі. Крім того, в новому корпусі на першому поверсі буде обладнана інклюзивна група.

Після реконструкції нового приміщення дитячий садочок «Бджілка» відвідуватиме до 300 малюків. У новому корпусі окрім самих груп облаштують сучасний харчоблок, пральню, медичний блок, кабінет психолога. А також – креативний простір для занять у гуртках. 




Переглядів: 3778
Поширень: 0

Останні новини