На Вінничччині відбувся Всеукраїнський еко-фестиваль для молоді

Упродовж 5 днів Вінниччина приймала проект  «Всеукраїнський екофестиваль «ЕКО – це стиль мого життя!», який зібрав у таборі «Лісова поляна», що  біля селища Турбів Липовецького району, більше 70 юнаків та дівчат з різних куточків України.

 Головна мета проекту -  формування в його учасників громадянської позиції, екологічної свідомості й культури поводження з відходами у повсякденному житті.

«Я мала нагоду привітати та поспілкуватися із учасниками та учасницями еко-фестивалю,- коментує перший заступник голови  ОДА Наталя Заболотна. - Ділилась із молоддю своїм переконанням, що сьогодні надважливо підтримувати  дитячі громадські організації, адже саме зі шкільного віку діти мають починати брати активну участь у житті своєї школи,  громади, проявляти свою ініціативність, винахідливість».

Організатори екофестивалю -  дитяча громадська організація «Лотос» на чолі з Оленою Навожко із смт Турбів, планують зробити фестиваль щорічним та запросити більшу кількість учасників.

Варто зазначити, що проект «ЕКО – це стиль мого життя!» став можливим завдяки конкурсу проектів, розроблених дитячими та молодіжними громадськими організаціями, який проводився Міністерством молоді та спорту України.

На його реалізацію Міністерство молоді та спорту України виділило з державного бюджету майже 200 тис. грн.




Переглядів: 3488
Поширень: 0

Останні новини