На Вінниччині через п'яного пасажира маршрутка в'їхала у вантажівку. Є постраждалі

26 липня о 13 годині  в с. Северинівка Тростянецького району мікроавтобус Mercedes Sprinter, який рухався сполученням Вінниця – Бершадь зіткнувся з вантажним автомобілем Renault, запаркованим на узбіччі дороги. Поліцейські встановили, що  дорожньо-транспортна пригода сталася під час конфлікту водія з нетверезим  пасажиром.

За словами начальника Тростянецького відділення поліції Віталія Деркача, внаслідок аварії  постраждали п’ятеро пасажирів маршрутного таксі.  Потерпілі  з різного ступеню тяжкості тілесними ушкодженнями  госпіталізовані до травматологічного відділення районної лікарні. Серед постраждалих – жителі Тростянецького району віком 51, 17 років,   дві мешканки м. Бершадь віком 20 років та 71-річна жителька м. Бершадь.

За попередньою інформацією слідства,  під час руху мікроавтобуса у нетверезого пасажира з водієм виник конфлікт. Чоловік вимагав здійснити зупинку транспортного засобу. Коли водій відмовився зупинитися, пояснивши, що це дозволено лише у визначених місцях, пасажир вхопився за руль. В результаті водій не впорався з керуванням мікроавтобусу та зіткнувся із запаркованою вантажівкою.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст.286 КК України, в рамках якого будуть встановлені усі обставини і причини аварії.

Після проведення необхідних слідчих дій, зокрема, опитування свідків події,  ряду експертиз, буде надана правова оцінка дій нетверезого пасажира. Освідування на місці події показало наявність в його організмі 1,7 проміле алкоголю.

Водій маршрутного таксі тверезий.



Переглядів: 3002
Поширень: 0

Останні новини