Вінничан запрошують долучитися до конкурсу «Щаслива родина – душа України»

Вінничан віком від 7 до 17 років запрошують долучитися до конкурсу на кращий відеоролик до Дня родини «Щаслива родина – душа України».  Переможців визначатимуть журі у кількох вікових категоріях.  Роботи варто надіслати до п’ятого липня на електронну адресу: PavlyukOV@vmr.gov.ua.  

Бажаючі взяти участь у конкурсі можуть використовувати будь-які гаджети для зйомки та монтажу. Тривалість відеоролика не повинна перевищувати семи хвилин.  На початку відеоролика слід указати дані про автора: ім’я, прізвище, дату народження, місце проживання. 

Відеоролики повинні відповідати тематиці конкурсу та мати креативний підхід та виконання. Один автор може представити на конкурс лише один відеоролик. Переможці визначатимуться у таких вікових категоріях:

«Перша вікова категорія» – від 7 до 10 років; «Друга вікова категорія» – від 11 до 14 років; «Третя вікова категорія» – від 15 до 17 років (включно).

Переможців оголосять у середині липня.  З деталями конкурсу можна ознайомитися у прикріпленому файлі. Тел. для довідок: 50-86-89. 



Переглядів: 4340
Поширень: 0

Останні новини