Подалі від міста: де відпочити на вихідні

Попереду – потрійний вікенд. Тож саме час подбати про те, щоб вдався він на «ура!». Перезавантажитись та «відключити» мозок від буденних справ й міської метушні можна недалечко від Вінниці.

Через пандемію, багатьом містянам, альтернативою морському бережку цьогоріч будуть заміські бази відпочинку. Ми приготували підбірку деяких з них. 

Перепочити та набратись сил на лоні природи допоможе заміський клуб сімейного відпочинку «Com@rovo».  База знаходиться в 14 км від Вінниці в сторону Немирова у мальовничому селі Комарів по вул. Савчука, 20.

Тут можна поселитись у затишному фінському будиночку на 4 людини. Вартість проживання за добу 1350 гривень. Сюди входить також і користування басейнами. А їх тут аж 5.

Без оренди житла вартість одного дня плескання в прозорій воді – 150 грн з дорослого, 100 грн з дітей від 7 років.

Також по всій території розташовані альтанки з мангалами на різний смак та кількість гостей.

Вартість бесідок – від 360 гривень.

Працює бар та кухня. А для найменших відвідувачів є гральний майданчик.

Є також поле для волейболу та різних ігор.

Для затятих лазників на території клубу є сауна на дровах та карпатський чан з кімнатою для відпочинку, каміном і терасою.

А от любителям медитативного заняття - риболовлі та абсолютної тиші – підійде база відпочинку «Комарово» (не плутайте з клубом відпочинку «Com@rovo») знаходиться за адресою с. Комарів, вул. Михайлівська. Місце спокою та релаксу розташоване прямо на мальовничому березі річки.

Крім того, що тут можна відпочити, засмагнути, посмажити шашлик, є можливість ще й самому впіймати карасика на юшку.

Вартість одного дня риболовлі з берега чи місточка – 170 гривень.

Дерев’яний будиночок, в якому можна заночувати коштує 600 гривень на добу.

Також можна орендувати й бесідку з мангалом, дровами та шампурами. Вартість оренди 150-400 грн.

Порадіє не лише тато-рибалка, а й уся його сім’я під час відпочинку у «кльовому місці». Пляж з зоною для засмаги з лежаками, водними гірками, тарзанкою та окремим місцем для купання карапузів – це саме те, що треба в спекотний літній день.

База «Кльове місце» - це заміський готельний комплекс з широким асортиментом послуг, який знаходиться в 10-и км від Вінниці на Тиврівському шосе.

Риболовля на вудку та спінінг коштує 150 гривень за день. Вночі рибалити тут заборонено.

Крім аквапроцедур, відпочивальникам пропонують зіграти у волейбол та, за попередньою домовленістю, пейнтбол, покататись на катамаранах та човнах, а також попаритись в лазні.

Вартість альтанки на воді – 40 гривень з людини.

Також в «кльовому місці» пропонують готельні послуги. Можна подобово орендувати номер чи котедж. Вартість проживання від 700 до 1300 грн, в залежності від кількості чоловік та «класу» житла.

На території працює кафе, де можна замовити «домашні» страви.

Забути про щоденну міську метушню та клопоти допоможе центр сімейного відпочинку «Лани»  знаходиться за 8 км від Вінниці, в напрямку Гніванського шосе в с. Бохоники.

Це мінімістечко для перепочинку усією родиною. 5 басейнів просто неба, 2 з яких із підігрівом для дітей, гірка, територія для приймання сонячних ванн.

Вартість одного дня відпочинку в «Ланах» 200 грн з дорослого та 100 з дитини, у вихідні та свята – на 50 грн дорожче.

Харчування на території «ланів» - замовляється в кафе. Зі своїми продуктами можна лише за умови оренди альтанки. Вартість бесідки – 700 гривень на день. До цієї суми входить мангал і дрова.

Тут також можна поселитись в дерев’яному будиночку чи готелі в номерах з балконом із видом на ліс. Вартість проживання у будиночку на 4-х - 1400 грн, у готелі за 2-х – 800. До цієї суми включено і користування басейнами.

Перезавантажитись та отримати повний релакс можна «На Яру» . Це відносно новий заміський комплекс для відпочинку дорослих і дітей. Знаходиться він серед чарівних краєвидів та свіжого повітря в селі Стадниця, недалеко від Вінниці.

Для охочих поніжитись під теплим сонячним промінням, є зручні шезлонги біля басейнів, а для любителів активно проводити своє дозвілля — великий тенісний корт.

Навіть просто прогулюючись територією бази відпочинку «На Яру» та насолоджуючись свіжим повітрям, ви отримаєте неймовірний заряд енергії та забудете про усі свої повсякденні клопоти.

На території, крім басейнів, для купання є ще й штучне озерце з місточками, гойдалки та лавочки.

Вартість відвідування басейнів для дорослих – 200 гривень, дітям 100 гривень, а до 3 років – безкоштовно.

На території центру відпочинку є ресторан та бар. За окрему плату можна забронювати альтанку з мангалом та приготувати юшку чи шашлик самостійно. Ціна бесідки до 10 осіб - 500 грн, до 17 - 1000 грн.

Любителям «гарячого» релаксу тут підготують чан на дровах, сауну та хамам. А для поціновувачів активного відпочинку – є тенісний корт.

У центрі «На Яру» можна залишитись і на кілька днів. Проживання у 2-місному будиночку зі зрубу із власною кухнею коштує 900 гривень на добу, для компанії з 6-и чоловік – двоповерхові апартаменти вартістю 1700 грн. Або ж, як варіант, вам запропонують номери в готелі на території бази відпочинку.

Аквамариновий величезний басейн, затишні будинки з каміном та терасою, озеро та альтанки у затінку дерев. Усе це чекає на вас в садибі «Березино». Це «райське» місце находиться за 10 км від Вінниці у селі Зарванці.

Тут запропонують кілька видів відпочинку.

Для любителів попірнати у відкритому басейні та не турбуватись про приготування їжі – аквазона з лежаками, рестораном та окремими «кімнатками».

Поціновувачі посиденьок на бережені ставка можуть орендувати альтанку з мангалом: до 10 осіб за 900 грн.

Якщо ж є бажання усамітнитись – на вас чекають затишні будинки. Глиняні — та зі зрубу – від 1000 грн, а також сімейний котедж – від 1800 грн.

Щоб відпочинок був якісний та незабутній, а головне корисний, варто на час вікенду «залишити» усі справи вдома чи на роботі. Також нагадуємо, що потрібно дотримуватись усіх правил захисту від зараження на COVID-19.



Переглядів: 25347
Поширень: 17

Останні новини