ДТП на вулиці Київській: вантажівка з цеглою зіштовхнулась з легковиком та "знесла" електроопору

Дорожньо-транспортна пригода сталась 22 червня близько 21.00 години на вулиці Київській. У результаті автопригоди  водій вантажівки та неповнолітня пасажирка легковика доставлені до лікарні. Після надання медичної допомоги їх відпустили додому.

За попередньою інформацією слідства, 54 – річний водій вантажівки «ДАФ», рухаючись на заборонений сигнал світлофора, зіткнувся з автомобілем  Chevrolet Aveo , який виїжджав з прилеглої території на проїзну частину дороги. Після цього вантажівка в’їхала в бетонну опору.

З забоями різних частин тіла водія «ДАФ»  та  14 – річну пасажирку легковика доставили до медичного закладу. У лікарні  потерпілим  надали медичну допомогу та  відпустили додому.

Поліцією призначено проведення ряду експертиз для встановлення причин аварії. 

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Фото: соціальні мережі



Вулиці: КИЇВСЬКА

Переглядів: 3760
Поширень: 3

Останні новини