Понад 90 вулиць з асфальтним покриттям охоплено поточним ремонтом в цьому році у Вінниці

Зараз у місті виконується переважно поточний ремонт вулиць, оскільки епідемія короновірусу внесла свої корективи у попередні плани і видатки на капітальні ремонти значно скорочені. На сьогодні поточним ремонтом вже охоплено понад 90 вулиць, а це близько 24 тис. кв.м.

У найближчих планах – завершити ремонт дороги по вулиці Князів Коріатовичів, де роботи проводяться лише в нічний час, щоб не заважати руху транспорту. Нещодавно роботи завершено на перехресті вулиць Київська-Зулінського та по вул. Чумацька.

Нагадаємо, що також в цьому році вже відремонтовано покриття по вулицях Пирогова, Келецька, Соборна, Магістрацька, Зулінського, Стрілецька та інших. 

Проводяться роботи й за допомогою спеціальної машини «Уяр». Нещодавно такий поточний ремонт завершили на ділянках по вул. Максимовича, Келецька,  П. Запорожця, Котляревського, перехрестя Барського та Хмельницького шосе, Шмідта.

Щодо поточного ремонту тротуарів, то нещодавно завершено роботи по вулицях Аграрна та Шепеля. Наразі тривають роботи по вулиці Лебединського в межах перехрестя з вулицею М. Шимка. Тут ремонтують ділянку тротуару, яка сумісно використовується й як велодоріжка. Під час робіт виконується пониження пандусів. 



Переглядів: 3332
Поширень: 0

Останні новини