З 1 червня Укрзалізниця відкриє продаж квитків на 42 поїзди

З 1 червня 2020 року Укрзалізниця планує запустити 42 поїзди, з яких 10 – Інтерсіті+ та 32 – далекого сполучення. На ці поїзди вже найближчими днями буде відкрито продаж квитків. Про це повідомив в.о. голови правління АТ «Укрзалізниця» Іван Юрик.

«Ми очікуємо запуску з 1 червня 42 поїздів, з яких 10 – Інтерсіті+ і 32 – далекого сполучення. Це приблизно третина нашого повного обсягу перевезень у далекому сполученні. В першу чергу, ми зараз готуємо рухомий склад Інтерсіті, СВ та купе. Будемо моніторити ситуацію щодо поширення вірусу та дамо додаткову інструкцію щодо роботи плацкартних вагонів», - зазначив Іван Юрик.

Він також додав, що залізничники вже скучили за пасажирами, з нетерпінням чекають 1 червня та докладають усіх зусиль, щоб підготувати поїзди, створити комфортні умови пасажирам, попередити про санітарні умови.

«Наші провідники проінструктовані, що їм потрібно робити. Крім того, як соціально відповідальна компанія за період карантину ми не звільнили жодного провідника та платили заробітну плату в період простою», - зауважив Іван Юрик.

Раніше Укрзалізниця 26 травня розпочала поступове відновлення руху пасажирських поїздів. 27 травня відновили роботу залізничні каси на вокзалах.

З моменту старту продажу проїзних документів вже реалізовано понад 20 тисяч квитків.



Переглядів: 3091
Поширень: 0

Останні новини